Tenisin kalbi Trabzon'da atacak

Türkiye Tenis Federasyonu'nun Hürriyet tenis Ligi müsabakaları yarın Trabzon da start alıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Beşirli Tenis kompleksinde oynanacak olan yarışmalar Türkiye Tenis tarihinde bir ilke imza atacak. Teni

Tenisin kalbi Trabzon'da atacak

Türkiye Tenis Federasyonu'nun Hürriyet tenis Ligi müsabakaları yarın Trabzon da start alıyor. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapımı tamamlanan Beşirli Tenis kompleksinde oynanacak olan yarışmalar Türkiye Tenis tarihinde bir ilke imza atacak. Tenis Federasyonu Genel Sekreteri Naci Numanoğlu Türkiye’de böyle bir turnuvanın ilk kez yapılacağını belirterek” Trabzon da yapılacak olan Avrupa Olimpik Gençlik oyunları öncesi bu tesisleri hem test edip varsa eksiklerimiz görme şansını bulacağız. Türkiye’nin köklü 40 kulübünden toplam 250 sporcu bu turnuvada yer alacak. Milli takım sporcularını yanı sıra Milli takım sporcularımızda bu turnuvada yer alacak ”dedi. Trabzon’daki müsabakalara Türkiye Tenis Federasyonu Başkanı Ayda Uluç da katılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor