Tenise ilgi git gide artıyor

 Türkiye Tenis Federasyonu 2012 Faaliyet Programında yer alıp ilimizde düzenlenen 14 Yaş Yaz Kupası-2 Turnuvasında Trabzonlu teniscilerden büyük başarı; Tek bayanlar da ve çiftlerde sporcularının finale yükseldiğini ve final maçları sonrasında da Trabzon

Tenise ilgi git gide artıyor

 

Türkiye Tenis Federasyonu 2012 Faaliyet Programında yer alıp ilimizde düzenlenen 14 Yaş Yaz Kupası-2 Turnuvasında Trabzonlu teniscilerden büyük başarı; 

Tek bayanlar da ve çiftlerde sporcularının finale yükseldiğini ve final maçları sonrasında da Trabzon Tenis Akademisi sporcularından Yağmur Ecem Durmuş Yaz kupasında 2. olmuştur. Yine çiftler de Yağmur-Karen ikilisi Yaz Kupasında şampiyon olarak Trabzon’umuza Teniste 2 kupa kazandırarak gururumuz olmuşlardır.

 

resim-013.jpg

 

Trabzon Tenis Akademisi Kulüp Başkanı Ayşegül Yılmaz, sporcularını başarılarından dolayı kutlayarak şunları söyledi; "Sporcularımıza bizlere yaşattıkları bu güzel başarılardan ötürü gurur duyduk. İnşallah Trabzon tenisi Türkiye de 1 numara olacaktır. Bu yolunda hızla ilerlemekteyiz. Tesislerimiz mükemmel. Tenis sporuna ilgi ve katılım bu şekilde devam ettiği sürece bizler çok daha güzel başarılar yaşayacağız. Bu anlam da özellikle sporcularımızın hocalarına ve Beşirli Tenis Kortları çalışanlarına, İl temsilcimiz Sayın Ali Bakiye ve bu turnuvada bizlere destek olan herkese teşekkür ediyoruz." 

 
resim-011.20120708163137.jpg
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor