Temiz futbol için savaş açtı

Trabzonspor kulübünün yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Temiz Futbol" için çalışmalarına başladı. Seçildiği günden beri gelecek nesillere temiz bir futbol bırakılması gerektiğinin altını çizen başkan Hacıosmanoğlu, hedefe ulaşmak adına adeta savaş ilan

Temiz futbol için savaş açtı

Trabzonspor kulübünün yeni başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, "Temiz Futbol" için çalışmalarına başladı.

 
Seçildiği günden beri gelecek nesillere temiz bir futbol bırakılması gerektiğinin altını çizen başkan Hacıosmanoğlu, hedefe ulaşmak adına adeta savaş ilan etti. Öncelikle Kulüpler Birliği'nde yeniden yapılanma hedefiyle harekete geçen ve "Sorunlar için çözümler ancak bütün başkanların katıldığı bir toplantıda aranabilir" diyen Hacıosmanoğlu; bundan böyle özellikle Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ın başkanlar düzeyinde yer almadığı toplantılara katılmayarak tepkisini gösterecek.
 
"BİZİM GİBİ DÜŞÜNENLER ÇOK"
 
"BİZİM GİBİ DÜŞÜNENLER ÇOK"
Futbolda ahlak sorunu olduğunu her defasında dile getiren Hacıosmanoğlu'nun asıl hedefi ise Kulüpler Birliği başkanı olmak. Böylece Türk futbolunun sorunlarının çözümünde daha etkin bir rol almayı hedefleyen başkan, "Tek istediğimiz adalet. Bunun için de üzerimize düşeni yapacağız. Bizim gibi düşünenlerin olduğuna eminim" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor