Temiz futbol eylemleri 169. haftasında

İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF seçimlerinde Demirören'i desteklemesinin yankıları sürerken şike sürecinden beri eylem yapan Turkish FairPlay Platform üyeleri 169.TEMIZ FUTBOL EYLEMi için Beyoğlu Tünel'de protesto eylemini gerçekleştirdi.  Şike sürecinin en

Temiz futbol eylemleri 169. haftasında
İbrahim Hacıosmanoğlu'nun TFF seçimlerinde Demirören'i desteklemesinin yankıları sürerken şike sürecinden beri eylem yapan Turkish FairPlay Platform üyeleri 169.TEMIZ FUTBOL EYLEMi için Beyoğlu Tünel'de protesto eylemini gerçekleştirdi. 
 
Şike sürecinin en önemli takipçisi grup adına konuşan Şenol Taşyumruk şunları ifade etti. 
 
Şenol Taşyumruk: Ben Erzincanlı ve emekçi bir Trabzonsporluyum. 169 haftadan beri Kızımın ve oğlumun da taraftarı olduğu Trabzonsporumuzun emeğini çalanları protesto etmek için bu eyleme geliyorum. 
 
Kupa'yı çalanları bu ülke siyaseti toptan koruyor biliyorum. Kupamızı vermezler biliyorum. Eylemi haber bile yapmazlar biliyorum. Ama her hafta büyük bir inançla bi eyleme geliyorum.  Bu eyleme gelmektedir muradım kendime duyduğum saygı ve çocuklarıma devletimin veremediği adalet duygusunu vermektir. 
 
Bu eylemi ne kadar daha sürdüreceksiniz diye soranlara eylemleri başlatan Yavuz Saltık'ın sözü ile cevap vermek istiyorum. Kıyamete kadar sürecek Hüseyni bir kıyamdır bu eylem. O nedenle çocuklarıma bırakacağım bu adalet mücadelesini sağlığım elverdikçe sürdüreceğim. Baba ocağım memleketim Erzincan'ı da Trabzon'u da bir kere gören biri olarak beni en çok üzen yegane şey Trabzonluların bu eyleme gösterdiği ilgisizliktir. Onlar ilgisiz kaldıkça bizim emeklerimiz daha çok çalınır. Ama benim Trabzonsporluluğum bu kurt taksimini kabul etmez. Biz itaat etmemeyi Trabzonspor'dan öğrendik. Trabzon'da Trabzonsporlular arasında bu kutlu davanın takibi için nefesi yetmeyenler olabilir. Başkan ve yönetim bu davayı satsa bile biz inadına direnerek devam edeceğiz. Yaşasın Temiz Futbol. Yaşasın Temiz Futbol Eylemleri. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor