Temiz Futbol eylemi İngiltere'de!

Türkiye Fair Play Platformu ve Viravrupa tarafından organize edilen Temiz Futbol Eylemleri İngiltere’de devam edecek.Londra’da 30 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan eylem Trafalgar Meydanı Kuzey tarafında saat 14.00’de başlayacak. Organizasyon komites

Temiz Futbol eylemi İngiltere'de!

Türkiye Fair Play Platformu ve Viravrupa tarafından organize edilen Temiz Futbol Eylemleri İngiltere’de devam edecek.

Londra’da 30 Mart tarihinde gerçekleştirilecek olan eylem Trafalgar Meydanı Kuzey tarafında saat 14.00’de başlayacak. Organizasyon komitesi başta İngiltere olmak üzere Avrupa’daki tüm Trabzonspor taraftarlarını eyleme destek vermeye çağırdı.

Trabzonspor'un şanlı tarihine uygun misyonu yüklenerek H.Avni Aker'in  eskiden olduğu gibi etkileyici ve baskı altına alan  özelliğine büründürülmesi için 7 den 70 e herkese görev düşüyor.Bu doğrultuda tüm stadın çoşkulu taraftarlarca doldurularak  sadece takımlarına destek vermeye odaklanmaları gerekmektedir.

Biz eski bakanımız Faruk Özak başkanlığında bir toplantı yaptık.Ordan önemli kararlar çıktı

Disiplin kurulu başkanı Rüştü araz ise yaptığı açıklamada" Trabzonspor>'a destek verelmesi gerektiğini belirterek" Artık Trabzonspor'a koyşulsuz destek verme zamanı.Takımın herkes arkasında durması gerekir.Eleştirileri bu süreçte bir kenara bırakmalıyız

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler