Teknik kadrosu resmen açıklandı

Abdullah Avcı'nın Milli Takımlar Teknik Sorumluluğu ve A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine gelmesinden sonra yeniden yapılanan milli takımların teknik kadrosu resmen açıklandı. TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, Okan Buruk ve Tayfun Ko

Teknik kadrosu resmen açıklandı

Abdullah Avcı'nın Milli Takımlar Teknik Sorumluluğu ve A Milli Takım Teknik Direktörlüğü görevine gelmesinden sonra yeniden yapılanan milli takımların teknik kadrosu resmen açıklandı.

 

TFF'nin internet sitesinde yer alan açıklamada, Okan Buruk ve Tayfun Korkut'un A Milli Takım antrenörlük, Haluk Güngör'ün kaleci antrenörlüğü ve İbrahim Menderes'in de takım analiz antrenörlüğü görevini üstlendiği bildirildi. 

 

Yeni bir uygulama ile sadece A Milli Takım'da değil, tüm alt yaş milli takımlarında da tam zamanlı Fiziksel Performans ve Analiz Antrenörü'nün yer alacağı kaydedildi. 

 

A Milli Takım Teknik Heyeti'ne bağlı olarak çalışacak diğer milli takımların teknik heyetinde şu isimler yer alıyor:

A2 Milli Takımı: Teknik direktör Gökhan Keskin, antrenör Zeki Önatlı, kaleci antrenör Nurettin Yıldız, fiziksel performans ve analiz antrenörü Levent Şahin.

 

Ümit Milli Takımı: Teknik direktör Tolunay Kafkas, antrenör Gökhan Geylani, kaleci antrenörü Nihat Yüksel, fiziksel performans ve analiz antrenörü Dursun Genç.

 

18-19 Yaş Altı Milli Takımı: Teknik direktör Feyyaz Uçar, antrenör Emre Aşık, kaleci antrenörü Altay Dağdelen, fiziksel performans ve analiz antrenörü Ömür Altunsöz.

 

16-17 Yaş Altı Milli Takımı: Teknik direktör Hakan Tecimer, antrenör Tamer Sivrikaya, kaleci antrenörü Bülent Yılmaz, fiziksel performans ve analiz antrenörü Levent Şahin.

 

14-15 Yaş Altı Milli Takımı: Teknik direktör Mehmet Hacıoğlu, antrenör Bekir Gür, kaleci antrenör Bülent Yılmaz, fiziksel performans ve analiz antrenörü Cenk Özcan.

 

Öte yandan milli takımlar bünyesinde bulunan rakip izleme departmanın antrenörler Şenol Ustaömer, Turan Sofuoğlu, Ergin Parlar'dan oluştuğu, Milli Takımlar Yurt Dışı Teknik ve İdari Sorumlusu olarak da antrenör Erdal Keser'in görev yapacağı bildirildi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler