Teknik hoca canlı yayında kovuldu

Sakaryaspor teknik direktörü Şaban Yıldırım, yerel bir TV'de değerlendirme yaparken programa telefonla bağlanan Kulüp Başkan vekili Cihan Yıldıran'ın, "Sizi görevden aldık" sözünün şaşkınlığını yaşadı.Bank Asya 1'inci Ligi'nde pazar günü sahalarında 2-0 y

Teknik hoca canlı yayında kovuldu

Sakaryaspor teknik direktörü Şaban Yıldırım, yerel bir TV'de değerlendirme yaparken programa telefonla bağlanan Kulüp Başkan vekili Cihan Yıldıran'ın, "Sizi görevden aldık" sözünün şaşkınlığını yaşadı.

Bank Asya 1'inci Ligi'nde pazar günü sahalarında 2-0 yenilikleri Konyaspor maçıyla ilgili olarak yerel SRT televizyonundaki spor programa katılan Şaban Yıldırım, değerlendirmeler yapmaya başladı. Bu arada Başkan vekili Cihan Yıldıran, canlı yayına bağlandı ve Şaban Yıldırım'ın görevinden alındığını belirterek, "Canlı yayında tebliğ ediyorum. Şaban Yıldırım, yönetimi küçük düşüren açıklamaları yüzünden teknik direktörülük görevinden alınmıştır" dedi. Şaban Yıldırım, canlı yayında yaşanan bu olay karşısında şok oldu.

"SIKINTILARI GİDERECEK YÖNETİM BEKLİYORUZ" DEMİŞTİ

Canlı yayında görevden alındığını öğrenen Şaban Yıldırım, 2-0 kaybettikleri Konyaspor maçından sonra yaptığı açıklamada, "Yapılması gerekenler yapılmalı. Önümüzde bir kongre süreci var. Bu kongre sürecinde de bu takımın ihtiyaçlarını karşılayacak, iki senedir mücadele eden bu oyuncuların alın terini hakkını verecek bir yönetimin de gelmesini bekliyoruz. Bu takımın sıkıntısını giderecek bir yönetim bekliyoruz. Bununla birlikte bu söylediklerim, bugünkü mağlubiyetin bir mazereti değil" diye açıklama yapmıştı.

"ORASI YERİ DEĞİLDİ"

Sakarya'da yerel bir TV'de yayınlanan spor programında görüşlerini açıklarken canlı yayın sırasında Sakaryaspor yönetimi tarafından görevinden alındığı bildirilen Sakaryaspor'un eski teknik direktörü Şaban Yıldırım, "Orası yeri değildi. Bana bu kararı bir gün sonra da tebliğ edebilirlerdi" dedi. Şaban Yıldırım, bu konuda şunları söyledi:

"Bu olayı tek benim açımdan değerlendirmemek gerek. Onlar açısından da değerlendirildiği zaman çok üzücü bir durum. Kendime yapıldığı için üzülmüyorum. Zaten taraftarlar, olaydan sonra gerekli tepkiyi de gösterdiler. Onlar da bu yaptıklarının yanlış olduğunu anlamışlardır. Kimlseyle kişisel bir sorunum hala yok. Yapılan bu davranıştan sonra da yok. Yani şu an takımın iyiliği için ne yapılması lazım onu düşünüyorum."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler