Teknik ekip kontrolden geçti

Yeni sezon hazırlıklarını 27 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında Isparta Davraz'da yapacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Akçay ve teknik ekip sağlık kontrolünden geçti.  Özel Yıldızlı Güven Hastanesi'nde gerçekleştirilen Sağlık Kontrolü'nde

Teknik ekip kontrolden geçti
Yeni sezon hazırlıklarını 27 Haziran-11 Temmuz tarihleri arasında Isparta Davraz'da yapacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Mustafa Akçay ve teknik ekip sağlık kontrolünden geçti. 
 
Özel Yıldızlı Güven Hastanesi'nde gerçekleştirilen Sağlık Kontrolü'nde teknik direktör Mustafa Akçay, yardımcıları Hami Mandıralı, Hamdi Zıvalıoğlu, Turgay Karslı ve kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, bir dizi testten geçti. Yapılan tetiklerin ardından Akçay ve yardımcıları Hastane Başhekimi Aydın Aydın ile bir süre sohbet etti. Kamp öncesi futbolcularında önümüzdeki günlerde Sağlık Kontrolü'nden geçecekleri belirtildi.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler