Teknik direktör komedisi

Teknik direktör konusunda oluşan belirsizlik komediye dönüştüTrabzonspor’da bir süredir yeni teknik direktörün kim olacağı tartışılırken ardı ardına yapılan açıklamalar komedi senaryosuna döndü. Bordo mavili ekibin başkanından yöneticisine kadar açıklama

Teknik direktör komedisi

Teknik direktör konusunda oluşan belirsizlik komediye dönüştü

Trabzonspor’da bir süredir yeni teknik direktörün kim olacağı tartışılırken ardı ardına yapılan açıklamalar komedi senaryosuna döndü.

 Bordo mavili ekibin başkanından yöneticisine kadar açıklama yapan her yetkili Halilhodzic’i işaret ediyor ancak ismini söylemekten kaçınıyor. Adı sır gibi saklanan teknik direktör için verilmeyen son ipucu ise artık saç rengi oldu (!)

Bugün son olarak Trabzonspor’un CEO’su Burak Gürdal teknik direktörle ilgili açıklamalar yaptı. Gürdal, ekibin belirlendiğini ve hocanın 14 Temmuz’da geleceğini açıkladı. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ise yaptığı açıklamalarda “Hocamız belli. Kendisi Dünya Kupası’nda takımının başında” ifadeleri kullandı.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler