Tekke: "Schuster beni şok etti"

Beşiktaş'ın tartışılan yıldızı Fatih Tekke, ne yaptıysa teknik direktör Schuster'in gözüne giremediğini ve kendini terkedilmiş ve dışlanmış hissettini söyledi. Bir internet sitesine konuşan tecrübeli futbolcu Beşiktaş'a transfer olunca çok mutlu olduğunu

Tekke: "Schuster beni şok etti"

Beşiktaş'ın tartışılan yıldızı Fatih Tekke, ne yaptıysa teknik direktör Schuster'in gözüne giremediğini ve kendini terkedilmiş ve dışlanmış hissettini söyledi.

 

Bir internet sitesine konuşan tecrübeli futbolcu Beşiktaş'a transfer olunca çok mutlu olduğunu vurgulayarak, "Kariyerimde yeni bir sayfa açtım ve tek düşündüğüm şey Beşiktaş'a katkı sağlamaktı. Başarılı olmak için çok çalıştım. Sakatlık sonrası kadroya girebilmek için maksimum efor sarfettim. Ancak ne yaptıysam Schuster'in gözüne giremedim. Alman Hoca bir türlü bana şans vermedi. Basında bu durumu soyunma odasında yaşanan malum olaya bağlayanlar var. O olayın ardından Hocamız hatalı olduğunu kabul ederek benden özür diledi. O olayda ben hatalı olsam hocamdan bin defa özür diler elini öperdim. Bu konunun kapandığını sanıyordum. Bu sorun dışında Schuster ile herhangi bir tartışma ya da gerginlik asla yaşamadım. Tüm bu olanlara rağmen şu an geldiğim noktaya inanamıyorum. Sanıyorum Bern Schuster takımın başında olduğu sürece Beşiktaş'ta oynayamayacağım. Oysaki ben burada çok büyük başarılar yaşamayı umut ediyordum. Ben UEFA Kupası'nı kaldırmış Rusya şampiyonu bir takımdan geldim ve aynı başarıyı Beşiktaş forması ile de yaşamak istiyordum. Şu an büyük hayal kırıklığı yaşıyorum" dedi.

 

KENDİMİ TERKEDİLMİŞ VE DIŞLANMIŞ HİSSEDİYORUM

 

 

 

Yaşadığı bu zor dönemde kulüpten herhangi bir destek göremenin kendisini en çok üzen nokta olduğunu kaydeden Fatih, "Şu ana kadar yönetim kurulundan herhangi bir isim ile bu konular ve durumum hakkında herhangi bir görüşmem olmadı. Kendimi yalnız, terkedilmiş ve dışlanmış hissediyorum" ifadelerini kullandı.

 

GALATASARAY'A GİDECEK OLSAM SEZON BAŞINDA GİDERDİM

 

 

 

Son günlerde medyada çıkan 'Galatasaray'a gidecek' şeklindeki haberlerin de kendisini üzdüğünü vurgulayan golcü futbolcu, "Bu tamamen gerçek dışı. Ben Galatasaray'a transfer olmak istesem sezon başında giderdim. Ancak Beşiktaş'ı seçtim" dedi.

 

Tüm bu gelişmelerden sonra kadroya giremesine rağmen umutla çalışmaya devam ettiğini ifade eden siyah beyazlı futbolcu sözlerini şöyle sürdürdü: "Tesislere herkesten önce geliyor ve antrenmanlarda elimden gelenin en iyisini yapıyorum. Ancak bu çabalarımın görmezden gelindiğini farketmek gerçekten çok üzücü. Sanırım ben, Schuster olduğu sürece çok istememe rağmen siyah beyazlı forma ile sahaya çıkamayacağım. Çünkü Schuster benimle hiç ilgilenmiyor. Bana şu yönlerin eksik, bu konuda çalış dense en azından o yönde kendimi geliştirmeye çalışırım. Ama aramızda hiçbir şekilde diyalog yok. Tüm olanlara rağmen içimde kısa vadede takımdaki yerimi alacağım yönünde bir umut vardı. Ancak son basın toplantısında Schuster'in yaptığı açıklama beni şok etti. Artık daha karamsarım. Takımdaki geleceğimin ne olacağını da açıkcası bilmiyorum. Sizin aracılığınızla Beşiktaş taraftarına da seslenmek isterim. Onların beklentilerini karşılamak ve birlikte büyük başarılara ulaşmak isterdim. Beni en çok, elimde olmayan sebeplerle bu beklentiyi karşılayamamak üzüyor."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler