Tekke: Şampiyonluğu kovalarız

Tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal yönetiminde günde bir koşu ve iki antrenman olmak üzere üç çalışma yapan Ankaragücün'de hafif sakatlıkları bulunan Melih Gökçek (Tita), Murat, Ümit ve Tonia bireysel idman antrenörleriyle birlikte takımdan ayrı özel çalı

Tekke: Şampiyonluğu kovalarız

Tecrübeli teknik adam Mesut Bakkal yönetiminde günde bir koşu ve iki antrenman olmak üzere üç çalışma yapan Ankaragücün'de hafif sakatlıkları bulunan Melih Gökçek (Tita), Murat, Ümit ve Tonia bireysel idman antrenörleriyle birlikte takımdan ayrı özel çalışma yaptı.

Bugünkü antrenman sonrası yaptığı açıklamada Ankaragücü'nün şampiyonluğu kovalayacak bir takım olduğunu belirten milli futbolcu Fatih Tekke, ''Bu camiaya geleli altı ay oldu. Takımın kapasitesinin çok yüksek olduğunu düşünüyorum. Maalesef bizim dışımızda yaratılan hadiseler oluyor. Bence tam bir düzen oluşturulursa şampiyonluğu kovalarız'' diye konuştu.

Yeni sezon hazırlıklarını değerlendiren Tekke, hazırlık kamplarının ilk etaplarının hep yorucu olduğunu belirterek, ''Özellikle ilk etaplar yorucu ve zor geçiyor. Oyuncu güç ve kuvvet depoluyor. Tabi sakatlıklar olmayınca her şey güzel. Şu anda bir iki arkadaş hariç sakatımız yok. İnşallah kampı güzel bir şekilde kapatırız. Bir ritm yakalanacak. Ritm yakalarsak güzel şeyler yaparız diye düşünüyorum'' dedi.

Fatih Tekke takımın ve kendisinin hedefleri bulunduğunu da belirterek Ankaragücü'nün bu sezon daha iyi şeyler yapacağını ve beklenenin üstünde bir performans sergileyeceğini sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor