Tekke 5 Ocak'ta Konya'da

Spor Toto Süper Lig takımlarından Konyaspor, ikinci yarı kamp çalışmaları için Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde kampa girdi.Bu sezon ligde aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken ve ilk yarı bittiğinde Teknik Direktör Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda

Tekke 5 Ocak'ta Konya'da

Spor Toto Süper Lig takımlarından Konyaspor, ikinci yarı kamp çalışmaları için Serik İlçesi'ne bağlı Belek Beldesi'nde kampa girdi.

Bu sezon ligde aldığı kötü sonuçlarla dikkat çeken ve ilk yarı bittiğinde Teknik Direktör Ziya Doğan'ın isteği doğrultusunda 13 futbolcu ile yollarını ayıran takım, Belek kampına hızlı başladı. Takım, ilk idmanını otelin sahasında sabah kondisyon ağırlıklı idman yaparak tamamladı. Kampta yabancı futbolculardan Tazameta ile Peter Griser de bulunuyor.

Kadrosuna Beşiktaşlı Fatih Tekke'yi katmak için yoğun çaba içerisinde olan Konyaspor'un futbolcu ile büyük oranda anlaştığı ve Tekke'nin de 5 Ocak'ta kampa katılacağı belirtildi.

3 FUTBOLCU İLE YOLLAR AYRILDI

Konyaspor'un 3 futbolcu ile yollarını ayırdığını kulübün resmi internet sitesinden duyuruldu. Yapılan açıklamada, "Kulübümüz oyuncu Emrah Eren, Emre Toraman ve Erdal Kılıçaslan ile yaptığı görüşme sonrasında anlaşmaya vararak sözleşmelerini fesh etmiştir. Emrah Eren, Emre Toraman ve Erdal Kılıçaslan'a kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantılarında başarılar diliyoruz."denildi.

Yeşil- beyazlı ekipten 6 oyuncunun daha ayrılacağı öğrenildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor