Tekke: 1461 maçında...

PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü  Fatih Tekke, "Artık her maç daha zor oluyor. Bundan sonraki periyotta her maç  final niteliğinde" dedi.   Tekke, kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde basın  mensuplarına yaptığı açıkla

Tekke: 1461 maçında...
PTT 1. Lig takımlarından Boluspor'un teknik direktörü  Fatih Tekke, "Artık her maç daha zor oluyor. Bundan sonraki periyotta her maç  final niteliğinde" dedi.
 
Tekke, kulübün Karaçayır Mahallesi'nde bulunan tesislerinde basın  mensuplarına yaptığı açıklamada, geçtiğimiz pazar günü deplasmanda oynadıkları ve  0-0 beraberlikle sonuçlanan 1461 Trabzon maçını değerlendirdi.
 
Karşılaşmada, topa sahip olma oranlarının daha önceki maçlara göre çok  daha fazla olduğunu belirten Tekke, "Özellikle ilk yarı ve oyunun genelinde de  topun sahibi hep bizdik fakat üçüncü bölgede çok üretken olamadık. Eğer bunu  başarmış olsaydık bizim çok olumlu gördüğümüz bir maçtı. Bu karşılaşmada, takım  savunmasının iyi olduğu, bloklar arasındaki savunmada ve top ayağımızdayken daha  önceki Boluspor'dan biraz daha farklıydık" diye konuştu.
 
Tekke, istediği takımın tam anlamıyla kendini göstermeye başladığını  da ifade ederek, fakat rakiplerinin bulunduğu konum itibarıyla can havliyle  mücadele etmesinin kendilerini etkilediğini vurguladı.
 
1461 Trabzon takımının sağ ve sol beklerinin hücuma çok çıkan  oyuncular olduğunu bildiklerini anlatan Tekke, bu maçta bunun tam tersini  gördüklerini söyledi.
 
"Takımımdan memnunum"
 
Tekke, takımda bazı şeylerin değişerek geliştiğini dile getirerek,  bunu çok çalışarak başardıklarını kaydetti. Oynadıkları oyunun son derece güzel olmasına rağmen bunu skora  yansıtmakta güçlük çektiklerinin altını çizen Tekke, "Şu an için tek problemimiz  üçüncü bölgede. O bölgede daha üretken olmamız gerekiyor. Bunu da çalışarak  yapacağız. Bunun çözümünü bulmamız lazım. Artık her maç daha zor oluyor. Bundan  sonraki periyotta her maç final niteliğinde. İyi şeyler oldu. Ben takımımdan  memnunum" ifadelerini kullandı.
 
 Öte yandan kırmızı-beyazlılar, pazar günü kendi sahalarında  oynayacakları Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasının hazırlıklarını  tesislerde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor