Tekelioğlu resmen aday oldu

Trabzon Futbol Antrenörler Derneği Trabzon Şubesi Başkan Adayı Hayri Tekelioğlu, Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan TÜFAD Trabzon şubesi olağan genel kurul öncesi çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiklerini söyledi. Tekelioğlu, ”Bunun neticesin

Tekelioğlu resmen aday oldu

Trabzon Futbol Antrenörler Derneği Trabzon Şubesi Başkan Adayı Hayri Tekelioğlu, Mayıs ayı içerisinde gerçekleştirilecek olan TÜFAD Trabzon şubesi olağan genel kurul öncesi çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiklerini söyledi.

 

Tekelioğlu, ”Bunun neticesinde üyelerden aldığımız olumlu mesajlar ve destek bizleri mutlu etmektedir. Kendi projelerimizin dışında üyelerimizden gelen öneriler doğrultsun da yol haritamızı belirledik” dedi. 

 

Trabzon’da yolu futbolla kesişen tüm kurum ve kuruluşlarla birlikte çalışıp, çatışmacı, kavgacı değil uzlaşmacı olacaklarını belirten Tekelioğlu, “Makamlarımızı, koltuğumuzu kendi ikbalimiz için asla kullanmayacağız.

 

Belli bir kesimin değil, tüm üyelerin yönetim kurulu olup, sahipsiz, dışlanmış, yalnızlaştırılmış üye arkadaşlarımızın sahibi olacağız. Bunun için bütün üyelerimiz ile tek tek görüşüp fikir alış verişinde bulunacağız” diye konuştu. 

 

Tekelioğlu, “Üyelerimizin; sosyal, ekonomik ve kültürel haklarını savunmanın yanı sıra üyesine değer verecek. İlçesinden köyüne, mahallesinden, şehrin bütününde tüm üyelerine kucak açacak, güven verecek bir anlayışı vazgeçilmez hedefimiz olarak ortaya koyacağız. Üyelerimizin sadece görevli olup olmadığına bakmaksızın, her türlü sosyal aktivitelerle yaşamına katkıda bulunmayı “Aile bütünlüğü” felsefesi ile hayata geçirmeye çalışacağız” şeklide konuştu. 

 

750 üyeli büyük bir aile olan TÜFAD Trabzon şubesinin ne yazık ki bir avukatı bulunmadığını belirten Başkan Adayı Tekelioğlu, ”Antrenör arkadaşlarımız yaşadığı hukuksal sorunları kendi başlarına aşmanın zorluklarını yaşamaktadır. Bu tespitlerimizle çıktığımız yolda iki avukat tespit ederek görev yapmaları konusunda ön anlaşmayı sağlamış bulunuyoruz. Derneğimizin sözleşmeli iki avukatı Mayıs ayından sonra bu konuda TÜFAD’ın hizmetinde olacaktır” ifadelerini kullandı. 

450.20120417142625.jpg

 

Tüzüklerinin ana maddesi olarak yer alan ve olmazsa olmazları olan antrenöre iş bulma ve yeni iş alanları sağlama adına ilk icraatımızın bu yönde olacağını belirten Tekelioğlu, “Şu anda ne yazık ki antrenör ihraç eden Trabzon, antrenör ithal eder konuma gelmiştir. Bu acı tablo aday olmamızda en önemli faktördür. Futbolun beşiği olan Trabzon ne yazık ki yabancılaştırılmış futbol kadrolarından yabancılaştırılmaya çalışılan teknik adam yapısına doğru hızla gitmektedir. Bu tabloyu değiştirmek ve bu erozyonu önlemek olmazsa olmazımızdır” dedi. 

 

Antrenörlerin özellikle güncelleme ve açılan kurslara katılımlarında büyük sorunlar yaşadığını belirten Tekelioğlu, ”Bunların bir kısmı ekonomik, bir kısmı da eşitsizlik olarak karşımıza gelmektedir. Tüm üyelerimizin başlıca sorunu olan bu konuda planlamamızı yaparak, üye arkadaşlarımıza bilgi verdik. Çok acıdır ki Trabzon’da görev yapan arkadaşlarımız maalesef Hüseyin Avni Aker Stadında oynanan karşılaşmalarda televizyon başına mahkum ediliyor. Bu konuda Trabzonspor ile istişare halinde olup en kısa zamanda netleştireceğiz” dedi. 

 

Devamı Sayfa 2'de

 

Tekelioğlu, “Kurulduğu günden itibaren Trabzon’a bağlı olan Gümüşhane ili göreve geldiğimiz taktirde artık kendi şubesine TÜFAD’ına kavuşacaktır. Gümüşhane’de bu işi başaracak, şubesine sahip çıkacak yeterli ve deneyimli arkadaşlarımız bulunmaktadır. Her fırsatta dile getirdiğimiz gibi büyük bir aile olan TÜFAD ailesinin mensupları, yaptıkları işin kutsallığı ve büyük uğraşı içinde değer olduklarını kendilerine ait bir sosyal binaya kavuşturma ile kamuoyuna göstermeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu. 

 

Bu anlamda sadece gelip geçilen değil, sosyal olarak fikirlerin paylaşıldığı, boş vakitlerin geçirilebileceği, dışarıdan gelen antrenörlerin misafir edilebilmesine imkan tanınan sosyal bir binanın da TÜFAD’a kazandırılması için çalışmalarımızı tamamladıklarını belirten Tekelioğlu, “Bunun yanı sıra teknik adamların ayrıcalıklı olmaları adına sosyal işlerin yanı sıra takımların sevki içinde bir otobüsü bünyemize katma konusunda kararlıyız” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler