Tek maçlık hayalimiz var

Türkiye Basketbol Federasyonu, yarın başlayacak Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası 8’li Finaller öncesi basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, Başantrenörümüz Hakan Demir yer aldı.Başantrenörümüz Hakan Demir, 1 maçlık hayallerinin olduğunu belirterek, “Se

Tek maçlık hayalimiz var

Türkiye Basketbol Federasyonu, yarın başlayacak Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası 8’li Finaller öncesi basın toplantısı düzenledi. Toplantıda, Başantrenörümüz Hakan Demir yer aldı.

Başantrenörümüz Hakan Demir, 1 maçlık hayallerinin olduğunu belirterek, “Sezonun zorlu döneminde böyle bir turnuva oynayacağız. Türkiye Ligi’nin gücü ortada. Bu ligde kupanın 8’li finallerinde olmak mutluluk verici. Elemelerden sürpriz yaparak olarak çıktık. Benden önce bu başarıyı sağlayan Hasan Özmeriç’e teşekkür ederiz. Fenerbahçe Ülker ile zorlu bir maça çıkacağız. Elimizden geleni yaparak bir sürprize imza atmak istiyoruz. Tek maçlık bir hayalimiz var ve bunu gerçekleştirebilirsek güzel olacak” dedi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor