Tek hedefimiz galip gelmek!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'da, asbaşkan Münür Koçhan, tek hedeflerinin galip gelmek olduğunu söyledi. Koçhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Ofspor karşısında iyi oyna

Tek hedefimiz galip gelmek!

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta hafta sonu sahasında Adana Demirspor ile karşılaşacak 1461 Trabzon'da, asbaşkan Münür Koçhan, tek hedeflerinin galip gelmek olduğunu söyledi.

Koçhan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geçen hafta Ofspor karşısında iyi oynamalarına rağmen, bireysel hatalardan dolayı mağlup olup 3 puan kaybettiklerini belirterek, ''Bu hafta ise Adana Demirspor ile karşı karşıya geleceğiz. Bu maçtan alacağımız 3 puan ile Ofspor yenilgisini telafi etmek zorundayız. Bizim için bu maç dönüm noktası olacak. Tek hedefimiz galip gelmektir. Genç ve dinamik bir ekiple bunu başaracak güçteyiz'' dedi.

Yaptıkları transferlerle kadrolarını güçlendirdiklerini ifade eden Koçhan, ''İlk yarıda kadro sıkıntısı çekmiştik. Bundan dolayı da hiç arzu etmediğimiz bir şekilde puanlar kaybetmiştik. Gelinen noktada alt sıralarda yer almak bizler için üzüntü verici. Bir an önce toplayacağımız puanlarla alt sıralardan kurtulmak istiyoruz'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor