Tek hedef Türkiye şampiyonu olmak

Gençler Hentbol şampiyonasında erkeklerde Trabzon Fatih Sultan Mehmet Lisesi kızlarda ise Zübeyde Hanım Kız Teknik Lisesi mutlu sona ulaştı Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul Sporları Federasyonu ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafın

Tek hedef Türkiye şampiyonu olmak

Gençler Hentbol şampiyonasında erkeklerde Trabzon Fatih Sultan Mehmet Lisesi kızlarda ise Zübeyde Hanım Kız Teknik Lisesi mutlu sona ulaştı 

Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Okul Sporları Federasyonu ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2012-2013 Eğitim-Öğretim Gençler Bay Bayan Hentbol Şampiyonası büyük heyecana sahne olurken erkeklerde mutlu sona Trabzon Fatih Sultan Mehmet Lisesi ulaştı.
 
Trabzon Fatih Sultan Mehmet Lisesi hentbol takımı antrenörü Ömer Temel İhtiyar yaptığı açıklamada oyuncularının başarıları ile mutlu olduğunu söyledi.Trabzon'u Türkiye şampiyonalarında en iyi şekilde temsil ederek,bundan sonraki tek hedefimiz Türkiye şampiyonu olmak olduğu belirtti.
 
Kızlarda ise Zübeyde Hanım Kız Teknik Lisesi ulaştı.
 
Trabzon Çarşıbaşı Spor Salonunda oynanan müsabakalarda erkeklerde ikinciliği Akçaabat İMKB Anadolu Lisesi üçüncülüğü ise Akçaabat Anadolu Lisesi ulaştı.
 
Kızlarda ikinciliği Trabzon Fatih Sultan Mehmet Lisesi üçüncülüğü ise Çarşıbaşı Lisesi elde etti.
 
Şampiyonada dereceye girenlere Kupa ve madalyaları Çarşıbaşı Belediye Başkanı Zekeriya Karaçenbel, Trabzon Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Birdal Öztürk ile diğer protokol üyeleri verdi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor