Tek biletle iki maç

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, U20 Dünya Kupası'nın yapılacağı 7 ilin vali ve belediye başkanları ile bir araya geldi.  Yapılan toplantıda U20 heyecanının tüm şehirlerde yaşanması için tribünlerin doldurulması amacıyla çaba gösterilmesi kararlaştırıld

Tek biletle iki maç
Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, U20 Dünya Kupası'nın yapılacağı 7 ilin vali ve belediye başkanları ile bir araya geldi. 
 
Yapılan toplantıda U20 heyecanının tüm şehirlerde yaşanması için tribünlerin doldurulması amacıyla çaba gösterilmesi kararlaştırıldı. Tek biletle iki maç birden izlenilmesi de karara bağlandı.
 
21 Haziran-13 Temmuz tarihlerinde Türkiye'nin ev sahipliğinde yapılacak U20 Dünya Futbol Şampiyonası'nda geleceğin futbol yıldızları sahne alacak. Türkiye'nin 7 ayrı şehrinde yapılacak olan bu büyük organizasyon, Türkiye'nin son yıllarda yaptığı en önemli futbol organizasyonu olarak tüm dünyanın dikkatini çekiyor.
 
Toplantıya Trabzon Vali Yardımcısı Halil İbrahim Ertekin ile Trabzon Belediye Başkan Yardımcısı Osman Gökhan ve Sportif Direktör Yaşar Ulusoy da katıldılar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor