Tek ayakkabıyla koşup birinci oldu!

ATAKÖY Atletizm Salonu’nda düzenlenen Turkcell Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası dün sona ererken, kadınlar 3 bin metrede piste çıkan Dudu Karakaya, müthiş bir başarıya imza attı.Yarışın henüz ilk metrelerinde sol ayağındaki çivili ayakkabısı çıkan Karak

Tek ayakkabıyla koşup birinci oldu!

ATAKÖY Atletizm Salonu’nda düzenlenen Turkcell Türkiye Salon Atletizm Şampiyonası dün sona ererken, kadınlar 3 bin metrede piste çıkan Dudu Karakaya, müthiş bir başarıya imza attı.

Yarışın henüz ilk metrelerinde sol ayağındaki çivili ayakkabısı çıkan Karakaya, buna rağmen koşmaya devam etti ve 9.39.93’lük derecesiyle birinci oldu. Bu arada, madalya töreninde atletlere, 8 ay önce Trabzon’da düzenlediğimiz Avrupa Gençlik Oyunları için yaptırılan tişörtlerin dağıtılması garip karşılandı.


Öte yandan, mart ayındaki Dünya Salon Atletizm Şampiyonası için yaptırılan salonu inceleyen Uluslararası Amatör Atletizm Federasyonu (IAAF) yetkililerinin, salona olumsuz not verdiği öğrenildi. IAAF yetkililerinin, “Salonun ısıtması ve ışıklandırması çok kötü. Bazı tribünlerden 5. ve 6. kulvarlar görünmüyor. Salonda birçok eksik var” diye rapor yazdığı belirtildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler