Tefeciden aldık, UEFA'yı kazandık!

Hasan Şaş, UEFA Kupası'nı aldıkları dönemle ilgili geç kalmış bir gerçeği açıkladı. Hasan Şaş, “Para her şey değildir” tezi ile  ilgili “UEFA’yı öyle bir kazandık ki anlatamam. Mesela tefecilerden borç alıp şampiyon olduk” dedi. G.Saray ve Beşiktaş 50’şer

Tefeciden aldık, UEFA'yı kazandık!

Hasan Şaş, UEFA Kupası'nı aldıkları dönemle ilgili geç kalmış bir gerçeği açıkladı. Hasan Şaş, “Para her şey değildir” tezi ile  ilgili “UEFA’yı öyle bir kazandık ki anlatamam. Mesela tefecilerden borç alıp şampiyon olduk” dedi.

 

G.Saray ve Beşiktaş 50’şer mil yon Euro'yu aşan transfer harcamalarına rağmen lig tarihinin en kötü dönemlerini yaşıyor. Peki bu kadar parayla saadet niye olmuyor? İşte bugünlerde bu konu çok tartışılıyor. TRT Türk’te cumartesi gecesi yayınlanan "Futbol Herşeydir" adlı programda konuşan Hasan Şaş tarihe not düşecek ilginç bir detayı açıkladı.

 

Sivas'ın 13 milyon euroluk kadrosu ile 75 milyonluk Beşiktaş'ı yenmesi ile ilgili Hasan Şaş, "acı ama tarihi gerçeği anlattı:  “Evet, kupa öyle bir geldi ki dışarıdan garip geliyor ama içeride biz neler çektik anlatamam. Öyle ki tefecilerden para bile aldık. Biz işte böyle şampiyon olduk.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor