Tebrikler Aybüke Öztürkmen

 29.06.2012 tarihinde Batum'da düzenlenen Eskrim Turnuvasına katılan Aybüke Öztürkmen ülkemizi ve ilimizi başarı ile temsil ederek şampiyon olarak gururumuz oldu. Milli takımlar ve Telekomspor Antrenörü Coşkun Gökdemir ile birlikte bu turnuvaya katılan Ay

Tebrikler Aybüke Öztürkmen

 

29.06.2012 tarihinde Batum'da düzenlenen Eskrim Turnuvasına katılan Aybüke Öztürkmen ülkemizi ve ilimizi başarı ile temsil ederek şampiyon olarak gururumuz oldu. 

Milli takımlar ve Telekomspor Antrenörü Coşkun Gökdemir ile birlikte bu turnuvaya katılan Aybüke Öztürkmen, başarılarını devam ettirdi. Antrenör Gökdemir, "Yıldızlar kategorisinde şampiyonluk kürsüsüne çıkan Aykübeyi kutluyorum. Başarılarının tesadüf olmadığını bir kez daha kanıtlamış oldu. Bundan sonraki süreçte de daha çok çalışarak bu başarışlarının devamını getireceğine inanıyorum" dedi. 

_aybuke.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor