Tayfur Havutçu'yu yakan sözler!

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun tutuklanmasına neden olan görüşmeler hakkında ortaya atılan iddiaların sayısı artıyor.Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun tu

Tayfur Havutçu'yu yakan sözler!

Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun tutuklanmasına neden olan görüşmeler hakkında ortaya atılan iddiaların sayısı artıyor.

Futbolda şike soruşturması kapsamında tutuklanarak Metris Cezaevi'ne konulan Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu'nun tutuklanmasına sebep olan görüşmeler için iddialar artıyor.

Ortaya çıkan teknik takip kayıtlarına göre, Tayfur Havutçu, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile oynayacakları Türkiye Kupası finalinden bir hafta önce, yani 4 Mayıs 2011'de menajer Yusuf Turanlı'yı arayarak Belediye'den İbrahim Akın ve İskender Alın ile görüşmesini istiyor. Havutçu, iki futbolcuyu da Beşiktaş'a aldıracağı mesajını iletiyor. İkili arasında şu diyalog geçtiği öğrenildi:

YUSUF TURANLI:
Daha aramadılar bizi şey.

TAYFUR HAVUTÇU:
Şimdi bürodaydılar. Çıktılar 5 dakika önce. Bunun bir yerden uzaktan akrabası çıkmış herhalde. Babasına bir şey göndermişti herhalde. Sen nasıl istiyorsan. Biz şimdi bak bu yani bu Akın ile İskender'i ben söyledim şimdi. O'nu kesinlikle şey yapmak istiyorlar ikisini.

TURANLI:
Almak istiyorlar.

HAVUTÇU:
Kesin yani hani. Şimdi bu maçla alakası yok yani. İbrahim Akın'ı ben istiyorum çünkü.

TURANLI:
İbrahim Akın ile İskender'in benim olduğunu bütün Türkiye biliyor. Çocuklar hemen gelmek istiyor. Hiçbir sıkıntı yok. İskender şu an senin yanında yani, o derece.

ŞARTLAR UYARSA GİDERİZ
Bu görüşmeden sadece 6 dakika sonra İskender Alın'ı arayan menajer Turanlı, Havutçu'nun mesajını bu futbolcuya iletiyor.

TURANLI:
Hoca aradı beni.. Tayfur.. Bu adamı kesinlikle istiyorum diye. Çocuklarla konuş dedi. Ben yalandan arıyorum seni tamam mı? Bu maçla alakalı değil, akıllarına öyle bir şey gelmesin dedi.

İSKENDER:
Şartlar uygun olursa gideriz.

TURANLI:
Aynen öyle. Şimdi benim telefonumu verecek. Ona göre şey yapacağız tamam mı? Tamam mı?

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor