Tayfun Cora'nın acı günü!

Vakfıkebir Çarşı mahallesinde ikamet eden Emine kalyoncu 86 yaşında Trabzon Numune ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Yaklaşık yirmi gün önce rahatsızlanarak Trabzon Numune ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve beynindeki ödem oluşması nedeniyl

Tayfun Cora'nın acı günü!

Vakfıkebir Çarşı mahallesinde ikamet eden Emine kalyoncu 86 yaşında Trabzon Numune ve Araştırma Hastanesi’nde yaşamını yitirdi. Yaklaşık yirmi gün önce rahatsızlanarak Trabzon Numune ve Araştırma Hastanesine kaldırılan ve beynindeki ödem oluşması nedeniyle ameliyat ediilen Emine Kalyoncu tüm müdahalelere rağmen dün akşam saatlerinde yaşamını yitirdi.

 

Bilindiği gibi Emine Kalyoncu uzun yıllar Tonya İlçe Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünü yapan Ali Cora’nın da kayınvalidesiydi. Eşi Ahmet Kalyoncu uzun yıllar Tonya  Özel idaresinde çalışmış, emekli olduktan sonra da 2005 yılında da vefat etmişti. Evli ve 10 çocuk annesi olan Emine Kalyoncu’nun cenazesi bu gün Tonya Merkez Camide öğleyin namazından sonra kılınacak cenaze namazından sonra Karşular mahallesinde aile mezarlığına defnedilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor