Tayfun Cora özeleştiri yaptı

TAYFUN: "HATAMDAN DERS ALDIM" Ligde Fenerbahçe ile oynanan maçta hakeme sert bir dille itiraz ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gören ve iki maç ceza alan Tayfun Cora, hatalarından ders aldığını söyledi. Tayfun, bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olacağ

Tayfun Cora özeleştiri yaptı

TAYFUN: "HATAMDAN DERS ALDIM"

Ligde Fenerbahçe ile oynanan maçta hakeme sert bir dille itiraz ettiği gerekçesiyle kırmızı kart gören ve iki maç ceza alan Tayfun Cora, hatalarından ders aldığını söyledi. Tayfun, bundan sonraki maçlarda daha dikkatli olacağını belirterek, "Bir anlık tepkinin nelere mal olabileceği çok yakından gördüm. Hem takımımı yalnız bıraktım hem forma şansımı iyi kullanamadım. Bundan sonra tekrar formayı kapmak için yoğun şekilde çalışacağım ve bir daha aynı hatayı yapmayacağım. Hocamız da bu konuda bizi fazlasıyla uyarıyor. Hakemlerle oynamanın kimseye bir yararı yok" dedi.

 

"KADRO DERİNLİĞİMİZ OLDUKÇA FAZLA"

Tayfun, ligde bulundukları konumu lig sonuna kadar koruyacaklarına inandıklarını da belirterek, "Her takımda zaman zaman inişli çıkışlı dönemler olabilir. Bizde bunlardan birini yaşadık ve şansız puan kayıpları yaşadık. Ama camianın arkamızda olduğunu bilmek, bize ayrı bir güç veriyor. Seri galibiyetler alarak tekrar eski gücümüze kavuşacağımızı düşünüyoruz. Kadro derinliğimiz oldukça fazla ve bu takımda herkese şans düşecektir. Bende sıramı bekleyeceğim ve bana şans geldiğinde onu en iyi şekilde kullanmaya çalışacağım. Özellikle savunma oyuncuları arasında çok sıkı bir rekabet var ve kimsenin forması garanti değil" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor