Tavşanlı ve Adanaspor'un kardeş payı

PTT 1. Ligi'nin 6. haftasında Tavşanlı Linyitspor ile Adanaspor karşı karşıya geldi. Dumlupınar Stadı'nda oynanan ve büyük çekişme içinde geçen karşılaşma karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi.Ev sahibi ekip Tavşanlı Linyitspor, oldukça hızlı başladığı karşıl

Tavşanlı ve Adanaspor'un kardeş payı

PTT 1. Ligi'nin 6. haftasında Tavşanlı Linyitspor ile Adanaspor karşı karşıya geldi. Dumlupınar Stadı'nda oynanan ve büyük çekişme içinde geçen karşılaşma karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi.

Ev sahibi ekip Tavşanlı Linyitspor, oldukça hızlı başladığı karşılaşmada 4. dakikada Dele Olorundare'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Mücadelenin 18. dakikasında konuk ekipten Ergin Keleş, kazanılan penaltıyı ağlarla buluşturdu ve skora 1-1'lik eşitlik geldi. Mücadelenin hakemi Abdullah Yılmaz, 43. dakikada bu kez Tavşanlı Linyitspor lehine bir penaltı kararı verdi ve Cafercan Aksu, kullandığı penaltıda topu ağlara gönderdi. Bu golle birlikte ilk yarı 2-1 sona erdi.

İkinci yarıda beraberliği bulabilmek adına ataklarını sıklaştıran Adanaspor, aradığı golü 79. dakikada Merthan Açıl'la buldu. Bu dakikadan sonra başka gol çıkmadı ve mücadele 2-2 sona erdi.

Bu sonucun ardından Adanaspor puanını 7'ye, Tavşanlı Linyitspor ise puanını 6'ya yükseltti. PTT 1. Lig'de gelecek hafta Adanaspor kendi sahasında Fethiyespor'u konuk ederken Tavşanlı Linyitspor ise deplasmanda Mersin İdman Yurdu'na konuk olacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor