TAV'dan TS Açıklaması

Dün Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Genel Müdür Sinan Zengin'in yönetimin bilgisi olmadan TAV Şirketler Gurubuna verilen toplam bedeli 1 milyon 410 bin lira tutarındaki çekleri ödemekle suçlanırken, Görevden alınan Genel M

TAV'dan TS Açıklaması

Dün Trabzonspor Kulübü resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Genel Müdür Sinan Zengin'in yönetimin bilgisi olmadan TAV Şirketler Gurubuna verilen toplam bedeli 1 milyon 410 bin lira tutarındaki çekleri ödemekle suçlanırken, Görevden alınan Genel Müdür Sinan Zengin konuyla ilgili olarak Jet bir basın açıklaması yayınlamıştı.

Eski Genel Müdür Sinan Zengin yaptığı basın açıklamasında Finanstan sorumlu Başkan Yardımcısı Abdi Serdar Üstünsalih ve diğer yönetim kurulu üyesi Onur İncehasan ile yapılan toplandı ve hesap incelemeleri sonucunda bu ödemelerin yapılması konusunda bilgileri olduğunu iddia ederek, ödemenin yönetim kurulu bilgisi dahilinde olduğunu ifade etmişti.

Trabzonspor Resmi İnternet sitesinden yapılan ve TAV Şirketler Gurubu ile tüm ticari ilişkilerin sonlandırıldığı haberlerinin ardından Konunun Muhatabı TAV Şirketler Gurubu bir basın açıklaması yayınladı.

TAV Turizm olarak, Trabzonspor Kulübü'nün 4 yıldır tüm seyahat, bilet ve konaklama hizmetlerini gerçekleştirdiklerini ifade edildiği açıklamada şu ifadelere yer verildi

"TAV Turizm olarak, Trabzonspor Kulübü’nün 4 yıldır tüm seyahat, bilet ve konaklama hizmetlerini gerçekleştirmiş bulunuyoruz. Bugün çeşitli medya organlarında yer verilen Trabzonspor Kulübü’nden yapılan ödeme, tüm bu hizmetler ile ilgili olarak vadesi geçmesine rağmen tahsil edilememiş bedellere karşılık alınan çeklerin, ödenmesidir. TAV Turizm’in yukarıda belirtilen hizmetlere karşılık, Trabzonspor Kulübü’nden halen cari olarak alacakları da bulunmaktadır. Bu alacaklar ile ilgili Trabzonspor Kulübü ile gerçekleştirdiğimiz görüşmelerde tarafımıza bir ödeme planı verilmiştir. Basit bir ticari alacak ilişkisinin medyada skandal olarak duyurulmasından duyduğumuz üzüntüyle, konunun aslını kamuoyuna açıklama gereksinimi duyuyoruz.

Konuyu bilgi ve değerlendirmelerinize sunarız."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor