"Taşlar yerine oturacak"

Teknik direktör Mustafa Akçay'ın yardımcısı Hami Mandıralı, takımın Avrupa Ligi'nde gruplara kalmasının moralleri fazlasıyla yükselttiğini söyledi.Geçen sezon vasatın dahi altında kalan Henrique, Adrian ve Colman gibi oyuncuların yükselişini de değerlendi

"Taşlar yerine oturacak"

Teknik direktör Mustafa Akçay'ın yardımcısı Hami Mandıralı, takımın Avrupa Ligi'nde gruplara kalmasının moralleri fazlasıyla yükselttiğini söyledi.

Geçen sezon vasatın dahi altında kalan Henrique, Adrian ve Colman gibi oyuncuların yükselişini de değerlendiren Mandıralı, “Sihirbaz değiliz. Sadece bu oyunculara değerli olduklarını, iyi futbolcu olduklarını hatırlattık. Onlar da çok iyi seviyelere geldiler. Ancak ne takım için ne de bireysel olarak gelinen noktayı yeterli görmüyoruz” dedi.

‘Taşlar zamanla yerine oturacak’
Mandıralı kendilerinden beklentinin farkında olduklarını belirterek şunları söyledi: Avrupa Ligi’nde şimdi kendi seviyemizde takımlarla oynayacağız. Bizden beklentinin çok büyük olduğunu biliyoruz, o nedenle de şimdi gruplara kalmayı değil, gruplardan çıkmayı hedef koymuş durumdayız. Buraya gelirken şanslı kuralar çektiğimiz söylendi ama alakası yok. 3 Avrupa ön elemesinde 3 rakip elemek, sezonu erken açmak hiç de basit işler değil. Bu konuda oyuncularımızın hakkını teslim etmek gerekir. Lige kayıpla başladık ama sonra kazandığımız 3 puan bu alanda da moralimizi yerine getirdi. Şimdi Akhisar deplasmanında da alacağımız galibiyet taşları biraz daha yerli yerine oturtacaktır.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler