'Tarzan' Adana'da kendine geldi

PTT 1. Lig'de 3. hafta maçında Adanaspor ile Manisaspor karşı karşıya geldi. Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf 2-1'lik skorla konuk ekip Manisaspor oldu.Karşılaşmanın 32. dakikasında ev sahibi Adanspor, Tiago Bezerra'nın golüyle 1-0

'Tarzan' Adana'da kendine geldi

PTT 1. Lig'de 3. hafta maçında Adanaspor ile Manisaspor karşı karşıya geldi. Adana 5 Ocak Stadı'nda oynanan karşılaşmada gülen taraf 2-1'lik skorla konuk ekip Manisaspor oldu.

Karşılaşmanın 32. dakikasında ev sahibi Adanspor, Tiago Bezerra'nın golüyle 1-0 öne geçti. Manisaspor, 37. dakikada Bekir Yılmaz ile durumu 1-1 yaptı ve ilk yarı bu skorla sona erdi. Maçın ikinci yarısında Manisaspor, Slavko Perovic'in 65. dakikadaki golüyle 2-1'lik üstünlüğü yakaladı. Kalan bölümde başkla gol olmayınca Manisaspor galibiyete ualştı.

Bu galibiyetin ardından Manisaspor puanını 4'e yükseltti. Adanspor ise geride kalan 3 haftada hanesine henüz puan yazdıramadı. PTT 1. Lig'de bir sonraki hafta maçında Adanaspor, Kahramanmaraşspor'a konuk olacak. Manisaspor, Mersin İdmanyurdu'nu ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler