Tarihi transfer bitmek üzere

Yaz aylarının bir büyük bombası daha patlamak üzere! Real Madrid'in Arjantinli oyuncusu Angel Di Maria, sağlık kontrolleri ve imza için Manchester'a geçti. Madrid'de gözden çıkarılan Di Maria'nın, 26 Ağustos günü resmi olarak 'Kırmızı Şeytan' olması bekle

Tarihi transfer bitmek üzere

Yaz aylarının bir büyük bombası daha patlamak üzere! Real Madrid'in Arjantinli oyuncusu Angel Di Maria, sağlık kontrolleri ve imza için Manchester'a geçti. Madrid'de gözden çıkarılan Di Maria'nın, 26 Ağustos günü resmi olarak 'Kırmızı Şeytan' olması bekleniyor.

Manchester United'ın kendisi için 75 milyon euroluk bir rakam çıkaracağı belirtilen yetenekli oyuncu, hem İngiliz ekibinin en çok bonservis ödediği isim olacak, hem de İspanyol devinin en çok para kazandığı futbolcu olacak.

2010 yılında Real Madrid'e 30 milyon Euro'ya transfer olan 26 yaşındaki oyuncu, 4 sezonda 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 1 La Liga şampiyonluğu, 2 Kral Kupası şampiyonluğu, 1 de İspanya Süper Kupası şampiyonluğu kazandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler