Tarihi maçın biletleri tükendi!

Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor'un Lille ile deplasmanda karşılaşacağı ve Avrupa'daki kaderinin belli olacağı maçın biletleri tükendi.Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda, Fransa'nın Lille takımı ile gelecek hafta deplasmanda oynaya

Tarihi maçın biletleri tükendi!

Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor'un Lille ile deplasmanda karşılaşacağı ve Avrupa'daki kaderinin belli olacağı maçın biletleri tükendi.

Trabzonspor'un, UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda, Fransa'nın Lille takımı ile gelecek hafta deplasmanda oynayacağı karşılaşmanın biletleri tükendi.

Lille Kulübü'nün internet sitesindeki haberde, 7 Aralık Çarşamba günü Lille Metropole Stadı'nda oynanacak maç için satışa sunulan tüm biletlerin satıldığı belirtildi.

Açıklamada, Lille'in bu sezon ligdeki Montpellier, Marsilya, Sochaux, Rennes, Lyon ve Sedan ile UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki Inter maçının ardından 8'inci kez bir maçının biletlerinin tükendiği kaydedildi.

Maçın oynanacağı Lille Metropole Stadı'nın 17 bin 963 kişi kapasiteli olduğu belirtiliyor.

Karşılaşma için Trabzonspor taraftarlarına ayrılan bin bin 50 biletin de tamamı satılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor