Tarihi davada kritik gün

Şike davası kapsamında tutuklu yargılanan isimlerin savunması bugün sona erecek ve mahkeme başkanı tahliye talepleri hakkında kararını verecek."Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü t

Tarihi davada kritik gün

Şike davası kapsamında tutuklu yargılanan isimlerin savunması bugün sona erecek ve mahkeme başkanı tahliye talepleri hakkında kararını verecek.

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık için açılan davanın 8. duruşması bugün gerçekleşiyor.

Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı'nda faaliyet gösteren özel yetkili İstanbul 16. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, tutuklu sanıklar Olgun Peker, Aziz Yıldırım, Mecnun Odyakmaz, İlhan Ekşioğlu, Şekip Mosturoğlu ve Tamer Yelkovan'ın da aralarında bulunduğu 23 tutuklu sanık katıldı. Duruşmada, 5 tutuksuz sanık da hazır bulundu.

Perşembe günkü duruşmada Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım'ın yanı sıra asbaşkanlardan İlhan Ekşioğlu ve Şekip Mosturoğlu, Altyapı Sorumlusu Cemil Turan, Fenerbahçe Spor Kulübü'nün emekli masörlerinden Mehmet Yenice ve avukatları savunmalarını yapmıştı.

Çağlayan Adliyesi'nde gerçekleşen duruşmada, tutuklu sanıkların savunmalarını bugün bitmesi ardından ise sanık ve avukatların taleplerinin alınması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler