Tarihi davada 2. duruşma / Yeni

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık için açılan ve Silivri'de görülen dava ikinci gününde görülmeye devam ediyor...Dün, 09:45'te başlayan duruşmanın ilk gününde iddianamenin 1

Tarihi davada 2. duruşma / Yeni

"Futbolda şike" iddiaları üzerine aralarında Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu 23'ü tutuklu 93 sanık için açılan ve Silivri'de görülen dava ikinci gününde görülmeye devam ediyor...

Dün, 09:45'te başlayan duruşmanın ilk gününde iddianamenin 113 sayfası okundu. Davanın ikinci günü Olgun Peker hakkındaki iddiaların okunması ile başladı. Bunun sonrasında da Aziz Yıldırım hakkındaki iddialar okunacak.

İddianame bu hafta sonuna kadar okunmaya devam edecek. Dava, 20 Şubat Pazartesi gününden itibaren Çağlayan Adliyesi'nde görülecek.

Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, bugünkü duruşma ile ilgili olarak dün yaptığı açıklamada "Yarın bu salonda Balyoz Davası görülecek. O yüzden bu dava küçük salonda görülecek" şeklinde konuştu.

MAHKEMEDEN AYRINTILAR
- Fenerbahçeli taraftarlar da bugün Silivri'ye gitmedi.
- Fenerbahçeli yöneticiler, bugünkü duruşmaya gelmedi. Şu anda salonda 22 tutuklu 5 tutuksuz sanık var.
- Aziz Yıldırım ve diğer tutuklu isimler mahkeme salonuna saat 09.00'da geldiler.
- Şu anda Olgun Peker hakkındaki iddialar okunuyor.. Sonrasında da Aziz Yıldırım hakkındakiler okunacak.
- Duruşma 09:45'te başladı...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler