Taraftarlarından 'Dön' çağrısı

  Samsun’da Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz’ın yeniden başkanlığa aday olması için pazartesi akşamı bir yürüyüş düzenleyen taraftar grupları, Samsunspor’un yeniden Spor Toto Süper Lig’e dönmesi için Kazım Yılmaz’ın başkan olması gerektiğini savunuyor.Düzenledi

Taraftarlarından 'Dön' çağrısı

 

 

Samsun’da Kulüp Başkanı Kazım Yılmaz’ın yeniden başkanlığa aday olması için pazartesi akşamı bir yürüyüş düzenleyen taraftar grupları, Samsunspor’un yeniden Spor Toto Süper Lig’e dönmesi için Kazım Yılmaz’ın başkan olması gerektiğini savunuyor.

Düzenledikleri basın toplantısında Kazım Yılmaz’ı desteklediklerini belirten Hırçınlar Taraftar Grubu Lideri Nuri Seven, “Samsunspor’un bir başkan adayına daha ihtiyacı yok diye düşünüyoruz. Kazım Yılmaz’ın devam etmesini istiyoruz. Kazım Yılmaz’ın aday olması gelecekteki Samsunspor’un var olması demek. Samsunspor’u bizden sonra gelecek nesillere bırakmamız için Kazım Yılmaz’ın arkasında durmamız gerek. Başkanımızın yaşadıklarını kamuoyu çok iyi biliyor. Taraftarda Kazım Yılmaz’a karşı bir kırgınlık yok. Çünkü taraftarlar biliyor Kazım Yılmaz’ın neler yaşadıklarını. Kazım Yılmaz’ın bırakmasından yana değiliz. Cuma günü yapılacak kongrede aday olmasını istiyoruz” dedi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor