Taraftarlarımızdan özür dileriz

 Sağlam, "Bugün Süper Final Avrupa Ligi Grubu'na böyle merhaba demenin burukluğunu yaşıyorum." dedi. Başarılı teknik adam, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Geçen hafta garantilediğimiz Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nu mutlulukla karşılamıştık ama bugün

Taraftarlarımızdan özür dileriz

 Sağlam, "Bugün Süper Final Avrupa Ligi Grubu'na böyle merhaba demenin burukluğunu yaşıyorum." dedi.

 Başarılı teknik adam, maçın ardından yaptığı açıklamada, "Geçen hafta garantilediğimiz Süper Final Avrupa Ligi Grubu'nu mutlulukla karşılamıştık ama bugün böyle merhaba demenin burukluğunu yaşıyorum." diyerek şunları söyledi:

"Son haftalarda mücadelesi ve aldığımız sonuçlarla iyi bir takım olduğumuzu gösterdik. Ama bugün ki mücadele bize hiç yakışmadı. Antalyaspor karşısındaki futbol bugün yerini ciddiyetsizliğe, rehavete bırakmış. Biz Antalyaspor maçından sonra bugünki karşılaşmada bu maçın önemini anlattık. Antrenmanda anlattık, basın toplantısında anlattık. Sanki Süper Final Avrupa Ligi Grubu ilk maçını oynuyormuşuz gibi diye belirttik, maçtan önce söyledik. Ama demekki bu maçta alınacak puanın bundan sonra bize nasıl katkı sağlayacağını anlatamamışız demek ki."

"UMARIM AKLIMIZI BAŞIMIZA GETİRİR"

Bir puanın bile çok değerli olduğuna dikkat çeken Sağlam, "Umuyorumki bugün ortaya çıkan Bursaspor adına talihsiz durum inşallah 5 gün sonra oynayacağımız kupa maçı için aklımızı başımıza getirir, ona katkı yapar. Biz bu maçı bir kenara bırakmayacağım, inşallah oyuncularımıza devamlı anlatacağım. Açıkçası üzüldüm. Taraftarlarımızdan özür diliyorum. Bu özrü önce kupa karşılaşmasına daha sonra süper kupa finallerinde unuttururuz." diye konuştu.

SERDAR: ANTEP BİZDEN DAHA İYİ MÜCADELE ETTİ

Başarılı oyuncu Serdar Aziz ise iki takım açısından önemli bir maç olduğunu hatırlatarak, "Zor bir maç olacağını biliyorduk. Play - off'lara avantajlı girmek istiyorduk ama olmadı. Gaziantep bizden daha iyi mücadele etti. Biz de önümüzdeki kupa maçı var. Sivasspor'u yenip yolumuza devam etmek istiyoruz. En büyük hedefimiz kupa, inşallah bunu başarırız." diye konuştu.

KARAMAN: GALİBİYETİ BAŞKANIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, alınan galibiyeti cezaevinde olan Başkan İbrahim Kızıl'a ve kardeşine armağan etti. Güzel atmosfer için Bursaspor taraftarlarına teşekkür eden Karaman, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Bursaspor averajla play - off'lara devam etti. Bursaspor açısından da önemli bir maç. Bu takımın aslında şampiyonlar play - off'larda olması gerekir. Son 8 haftanın hiç gol yemeyen takımı. Maça iyi başladık. Penaltı kazandık, değerlendiremedik. İkinci yarı içinse tam tersi penaltı çakırdı. Orada da futbol şansı yanımızdaydı. Gollerden sonra iyi pozisyonlar yakaladık. Farkı artırabilirdik. Bu galibiyeti İbrahim Kızıl'a ve kardeşine armağan ettik.

İnşallah en kısa zamanda durum sonuçlanır. Başarımızın arkasındaki en büyük mimar İbrahim Kızıl'dır. Her kulüplerde sıkıntılar var. Takımın takım olmasındaki her kararda bizleri destekledi. Devam etmek isterdik ama olmadı. 8 haftada gol yememek de kolay değil. Bursaspor iyi bir takım. Biz Bursaspor'u yenelim kesin gideriz diye düşünüyordum. Samsunspor'un yenileceği hiç aklıma gelmedi. Yenilmeyeceksin. Keşke lig 10 hafta daha olsaydı."

ELYASA: GALİBİYETİ BAŞKANIMIZA ARMAĞAN EDİYORUZ

Gaziantepspor'un başarılı oyuncusu Elyasa, güzel bir maç olduğunu belirterek, "Güzel bir galibiyet aldık ama maalesef play - off'lara katılamadık." diyerek şöyle devam etti:

"Son haftalarda gol yememe gibi bir başarımız var. Maalesef bu kadro bu sonuçları hak etmiyor ama her şeyi unutalım. Futboldan daha önemli şeyler var. Burada bir onur mücadelesi vereceğimizi başkanımıza söyledik. Çünkü onun çok zor durumda olduğunu biliyoruz. Allah'a şükür galip geldik. Çok mutluyuz. En kısa zamanda başkanımızı aramıza bekliyoruz. Bu galibiyeti başkanımıza armağan ediyoruz."

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor