Taraftarlara infaz! Kafalarına kurşun sıktılar!

Corinthians'ın ultra Pavilhão Nove adlı bir taraftar gurubu merkezini basan iki kişi dokuz taraftarın başına kurşun sıkarak öldürdü. Brezilya basınına göre, ultra Pavilhão Nove taraftar merkezinde takımlarının durumunu sohbet eden futbolseverler birden el

Taraftarlara infaz! Kafalarına kurşun sıktılar!
Corinthians'ın ultra Pavilhão Nove adlı bir taraftar gurubu merkezini basan iki kişi dokuz taraftarın başına kurşun sıkarak öldürdü.
 
Brezilya basınına göre, ultra Pavilhão Nove taraftar merkezinde takımlarının durumunu sohbet eden futbolseverler birden ellerinde silah bulunan iki kişinin içeriye girdiğini gördü.
 
Silahlı kişiler taraftarlara ellerini başına koyarak yere yatmasını istediler. Her bir taraftarın başına birer kurşun sıkan kimliği bilinmeyen bu kişiler 9 kişiyi öldürdükten sonra olay yerinden kaçmayı başardılar. Brezilya polisinin bölgede geniş çaplı bir araştırma başlattığı belirtiliyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler