Taraftarlar gövde gösterisine hazırlanıyor

Spor Toto Spor Lig'de dört büyük kulübün aldığı ortak karar sonucunda kendi aralarında oynayacakları deplasman maçlarına misafir takım taraftarının alınmaması nedeniyle, bordo-mavili taraftarlar İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gövde gösterisine h

Taraftarlar gövde gösterisine hazırlanıyor

Spor Toto Spor Lig'de dört büyük kulübün aldığı ortak karar sonucunda kendi aralarında oynayacakları deplasman maçlarına misafir takım taraftarının alınmaması nedeniyle, bordo-mavili taraftarlar İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında gövde gösterisine hazırlanıyor.

Spor Toto Süper Ligi'nin 19. haftasında cumartesi günü deplasmanda İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile karşılaşacak olan Trabzonspor, Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Bordo-mavili taraftarların büyük desteğini de arkasına alacak. Dört büyük takımın kendi aralarında oynayacağı deplasman maçlarına taraftar alınmaması yönünde alınan ortak kararın ardından İstanbul'da 3 büyük takım ile oynayacağı maçlara giremeyecek olan Bordo-mavili taraftarlar, İstanbul'da tek izleyecekleri maç olan İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında takımlarını desteklemeye hazırlanıyor.

Trabzonsporlu taraftarlar, facebook ve twitter'de İstanbul'da yapacakları gösteri için organize olurken, Trabzon'da ve İstanbul'da yapılan yürüyüşlerin ardından futbolda yaşanan son gelişmeler üzerine stadyumda bir takım etkinlikler düzenlenmesi bekleniyor.

TRABZONSPOR İKİ BASAMAK YÜKSELDİ

Bu arada Spor Toto Süper Lig'de sıkıntılı günler geçiren Trabzonspor, ikinci yarının başlamasıyla birlikte elde ettiği Manisaspor galibiyeti ile 2 basamak birden yükseldi. 18. haftanın tamamlanmasının ardından bordo-mavililer 27 puan elde ederek 8. sıradan 6 sıraya yükseldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler