Taraftarın turnuva tepkisi büyüyor

Trabzonspor'un TFF'nin düzenlemek istediği iddia edilen 4 büyük takımın katılacağı turnuvaya katılma ihtimalinin bulunması Bordo-Mavili taraftarları isyan ettirdi. Taraftarlar bordo - mavili kulübün kesinlikle bu turnuvaya katılmaması gerektiğini savunuyo

Taraftarın turnuva tepkisi büyüyor

Trabzonspor'un TFF'nin düzenlemek istediği iddia edilen 4 büyük takımın katılacağı turnuvaya katılma ihtimalinin bulunması Bordo-Mavili taraftarları isyan ettirdi. Taraftarlar bordo - mavili kulübün kesinlikle bu turnuvaya katılmaması gerektiğini savunuyor.

Türkiye Futbol Federasyonu'nun liglerin ertelenmesi nedeniyle takımların moralini yükseltmek adına Almanya'da düzenlemek istediği 4 büyük takımın katılacağı turnuvaya tepkiler çığ gibi büyüyor. Henüz kulüplere bu turnuva için resmi bir yazı göndermeyen ancak nabız yoklayan TFF'nin gelecek tepkiler doğrultusunda hareket edeceği belirtildi. Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener de, yaptığı açıklama da böyle bir duyum aldıklarını belirterek, "Şu anda bu konuda kulübümüze gelen resmi bir yazı yok. Ancak biz de duyumlar aldık. TFF kesin olarak böyle bir turnuva düzenleme kararı alırsa bunu değerlendiririz" dedi.

TRABZONSPOR'UN AVRUPA KUPASI MAÇI VAR

Bordo - mavili ve Galatasaraylı taraftarlar ise Twitter üzerinden konuyla ilgili olarak ortak hareket etme kararı aldı.

Konuyla ilgili "Turnuva istemiyoruz" başlığı altında toplanan taraftarlar, kendi yönetimlerine uyarılarda bulunarak adları şike operasyonuna karışan takımlarla ortak bir turnuvaya katılmanın kulübe zarar vereceği görüşünde birleşiyor. Bordo - mavili taraftarlar böyle bir turnuvaya katılmanın söz konusu dahi olmaması gerektiğini ifade ediyor. İsmini vermek istemeyen bir Trabzonsporlu yönetici de, tepkilerin farkında olduklarını belirterek, "Bu konuda karar vermek için biz de yoğun şekilde düşünüyoruz. Ama zaten bizim o tarihlerde büyük ihtimalle Avrupa kupası maçımız olacak" diye konuştu.

Bu arada turnuva için kulüplere resmi tebligatın hala yapılmadığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor