Taraftarın kupa heyecanı

2010-2011 sezonunun kupasını bekleyen Bordo-Mavililer, “Sonunda hakkımız olanı alacağız” yorumları yapmaya başladıFenerbahçe ve Beşiktaş’ın UEFA Disiplin Kurulu’na verilmesi, Trabzonspor taraftarları arasında büyük yankı uyandırdı. Özellikle 2010-2011 sez

Taraftarın kupa heyecanı

2010-2011 sezonunun kupasını bekleyen Bordo-Mavililer, “Sonunda hakkımız olanı alacağız” yorumları yapmaya başladı

Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın UEFA Disiplin Kurulu’na verilmesi, Trabzonspor taraftarları arasında büyük yankı uyandırdı. Özellikle 2010-2011 sezonuna dair kupa beklentisi içinde olan Bordo-Mavililer, bu gelişmenin önümüzdeki günlerde daha da ciddi yansımaları olacağı fikrinde. Özellikle sosyal medya kelimenin tam anlamıyla yıkıldı. “Sonunda hakkımızolanı alacağız” yorumlarını yapan Trabzonspor taraftarları, önümüzdeki günlerde UEFA ve FIFA’yı konuyla ilgili şikayetlerini içeren mail yağmuruna tutacaklarını belirtti. Ayrıca haberin ardından yerel televizyonlar da canlı yayına geçti ve uzmanlardan yorumlar aldı. Sessizliğini koruyan yönetim kanadının yapacağı açıklamalar ise merak konusu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor