'Taraftarımızın gönlünü alacağız'

Süper Final maçında Fenerbahçe’ye deplasmanda 2-0 mağlup olan Trabzonspor’da Genel Sekreteri Hasan Yener, pazar günü Avni Aker Stadı’nda konuk edecekleri Beşiktaş’ı yenerek taraftarını sevindirmek istediklerini belirtti. Fenerbahçe karşısında aldıkları ma

'Taraftarımızın gönlünü alacağız'

Süper Final maçında Fenerbahçe’ye deplasmanda 2-0 mağlup olan Trabzonspor’da Genel Sekreteri Hasan Yener, pazar günü Avni Aker Stadı’nda konuk edecekleri Beşiktaş’ı yenerek taraftarını sevindirmek istediklerini belirtti.

 

Fenerbahçe karşısında aldıkları mağlubiyetle Süper Final’e kötü bir başlangıç yaptıklarını belirten Yener, “Ezeli rakibimiz karşısında aldığımız sonuçtan çok oynanan kötü futbol taraftarlarımız gibi bizi de üzdü. Ancak bu maçı geride bırakarak bu hafta sonu kendi sahamızda konuk edeceğimiz Beşiktaş maçına kilitleneceğiz” dedi.

 

Beşiktaş maçının zorlu bir mücadele içinde geçeceğini belirten Bordo-Mavili takımın Genel Sekreteri Hasan Yener, “Çünkü rakibimiz de bizim gibi Süper Final’e iyi başlangıç yapamayan takımlardan biri. Amacımız, taraftarımızın desteği ile bu karşılaşmadan mutlak galibiyetle ayrılarak Süper Final’de  moral bulmak. " diye konuştu.

 

Bu sezon oynanan derbi maçlarda istedikleri skoru elde edemediklerini de dile getiren Yener, “Buralara tesadüfi değil, oynayarak ve kazanarak geldik. Herkes bilsin ki, bundan sonra Trabzon'dan çıkış yok. Çünkü Trabzonspor’un güçlü bir kadrosu var ve iyi bir takım. Bunu Beşiktaş maçında bir kez daha göstermek istiyoruz" şeklinde konuştu.

 

Trabzonspor'un golcü oyuncusu Burak Yılmaz'ın Fenerbahçe karşılaşmasında yaşanan bir pozisyonun ardından burnunun kırıldığı ancak dün ameliyat olduğu Acıbadem Bakırköy Hastanesi'nden taburcu edildiğini söyleyen Yener, “Kendisi bugün Trabzon’a gelecek ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler