Taraftarı çıldırttılar!

Çek Ligi'nde evinde Teplice'ye 7-0 yenilen Slavia Prag lig tarihinin en farklı mağlubiyetini alınca, taraftar gece operasyonu ile tesisleri bastı, hakaret içeren tezahüratlar yaptı. Çek Cumhuriyeti'nin en köklü kulüplerinden olan Slavia Prag'ın geçtiğimiz

Taraftarı çıldırttılar!
Çek Ligi'nde evinde Teplice'ye 7-0 yenilen Slavia Prag lig tarihinin en farklı mağlubiyetini alınca, taraftar gece operasyonu ile tesisleri bastı, hakaret içeren tezahüratlar yaptı.
 
Çek Cumhuriyeti'nin en köklü kulüplerinden olan Slavia Prag'ın geçtiğimiz hafta aldığı mağlubiyet takımın başına iş açtı.
 
Sahasında oynadığı maçta Teplice ekibine 7-0 yenilen ve lig tarihinin en farklı mağlubiyetini alan Slavia'ya taraftarı büyük tepki gösterdi.
 
İdman sahasına gece yarısı bir operasyon düzenleyen fanatikler, tepkilerini küfürler ve argo ifadelerin yer aldığı çizimlerle gösterdiler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor