Taraftardan Trabzonspor'a ihtar!

Trabzonspor’un taraftar grubu bordomavi.net, kulübün 2010-2011 yılı şampiyonluk kupası için Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvuru yapılması için Trabzonspor Kulübü'ne ihtarname gönderdi.Bordomavi.net’ten yapılan açıklama şöyle:"Trabzonspor Yönetim K

Taraftardan Trabzonspor'a ihtar!

Trabzonspor’un taraftar grubu bordomavi.net, kulübün 2010-2011 yılı şampiyonluk kupası için Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvuru yapılması için Trabzonspor Kulübü'ne ihtarname gönderdi.

Bordomavi.net’ten yapılan açıklama şöyle:

"Trabzonspor Yönetim Kurulu, Trabzonspor’un haklarını korumak noktasında yetersiz kaldığını yeniden tescillemiş ve ne yazık ki artık ok yaydan çıkmıştır. Bu noktada, BMN Yönetim Kurulu olarak İzmir 13'üncü Noterliği'nden Trabzonspor yönetim kuruluna, (Trabzonspor Kulübü'nün haklarının himayesi için Türkiye Futbol Federasyonu'na yapılması gereken başvuru hakkında) bir ihtarname çektik. İhtarnamenin tarafınıza tebliğinden itibaren 3 gün içerisinde, 2010-2011 sezonuna ilişkin olarak UEFA'nın ilgili kurumlarının Spor Tahkim Mahkemesi CAS tarafından da onanan kararları gerekçe yapılarak, TFF’nin yeniden yargılama yaparak Trabzonspor Kulübü’ne 2010-2011 sezonuna ilişkin maddi ve manevi haklarını vermesi için, Trabzonspor Kulübü adına TFF’ye başvurulmasını ve bu başvurunun birer örneğinin UEFA ve FIFA’ya iletilmesini talep ediyoruz. Aksi taktirde tüm yönetim kurulu üyeleri hakkında Trabzonspor Kulübü, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. ve yatırımcılarının zararlarını şahsi olarak tazmin etmeleri amacıyla Bordomavi.net Yönetim Kurulu üyeleri olarak yasal yollara başvuracağımızı ve Trabzonspor'un uzun vadeli ve hayati önem taşıyan çıkarlarını korumak için gerekirse Trabzonspor Yönetim Kurulu'na sıkıntı yaratabilecek adımları da atmaya hazır olduğumuz hususunu, fazlaya ilişkin tüm haklarımız ile tüm dava ve talep haklarımız saklı kalmak üzere ihtar ederiz."

BAŞKAN HACIOSMANOĞLU:"AVUKATLARIMIZ YOĞUN ŞEKİLDE ÇALIŞIYOR"

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu ise konuyla ilgili olarak, "Avukatlarımız gerekli başvuruları sağlam bir şekilde yapmak için yoğun şekilde çalışıyor." dedi.

1bc53bae9d214da44ddefedd94e37932.jpg

6842e2941aa0c02c2e1199ae5a80939b.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler