Taraftardan ilginç sov

Amerikalılar'ın en büyük tutkusu beyzbolün oynandığı maç sırasında üzerine beyaz bir gelinlik geçiren fanatik taraftar sahaya daldı.Ev sahibi Washington Nationals'ın evinde oynadığı maçı izlemeye 40 bin kişi geldi. Tribünlerin tıklım tıklım dolduğu beyzbo

Taraftardan ilginç sov

Amerikalılar'ın en büyük tutkusu beyzbolün oynandığı maç sırasında üzerine beyaz bir gelinlik geçiren fanatik taraftar sahaya daldı.
Ev sahibi Washington Nationals'ın evinde oynadığı maçı izlemeye 40 bin kişi geldi. Tribünlerin tıklım tıklım dolduğu beyzbol maçı çekişmeli geçerken sahaya giren üzerinde beyaz gelinlik, ayağında spor ayakkabı, başında şapka ve elinde beyzbol topu bulunan bir taraftar gözlerin bir anda üzerine çevrilmesine neden oldu. Maçın kısa süre durmasına neden olan ilginç olayda tribündekiler çekişmeli mücadele yerine sahadaki gelinlikli taraftar ile güvenlik güçlerinin kovalamacısını izlemeye başladı.
Kendisini yakalamaya çalışan görevlilere direnen gelinlikli erkek fanatik taraftar kısa süre sonra yakalanırken, ev sahibi ekibin yöneticileri ilk kez böyle bir olayla karşılaştıklarını, güvenlik önlemlerini gözden geçireceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor