Taraftardan Burak'a yanıt

Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz'ın Gençlerbirliği karşısında penaltı kaçırmasının ardından özür dilemesi üzerine taraftarlar yıldız oyuncuya destek verdi. Trabzonspor'da 2 haftadır golle buluşamayan ve geçen haftaki Sivasspor maçının ardından bu hafta

Taraftardan Burak'a yanıt

Trabzonspor'un golcüsü Burak Yılmaz'ın Gençlerbirliği karşısında penaltı kaçırmasının ardından özür dilemesi üzerine taraftarlar yıldız oyuncuya destek verdi.

 

Trabzonspor'da 2 haftadır golle buluşamayan ve geçen haftaki Sivasspor maçının ardından bu hafta da Ankara'da penaltı vuruşundan yararlanamayan Burak Yılmaz'ın hem maç sonundaki basın toplantısında özür dilemesi, hem de Twitter hesabından "Herkesten özür dilerim" açıklaması yapmasının ardından bordo mavili taraftarlardan golcü oyuncuya büyük destek geldi.

 

Twitter'dan Burak'a destek veren taraftarlardan, "Özür dilemen gereken hiçbir şey yok. Sizler bizim prenslerimizsiniz. Sen ise bu yılki övünç kaynağımızsın", "Sen at Fener'e, bak o zaman nasıl aydınlanıyor ortalık", "Canın sağolsun kral. Kendini Fener maçına sakladığını biliyoruz", "Özürüne saygı ama sen büyük golcüsün. Yola devam", "Özür dileyecek bir şey yapmadın. Sen bu takımın en değerli topçususun", "Yapma be gözüm. Ne özürü. Gol bu, kaçar. Takma", "Sen kralsın seni seviyoruz" gibi mesajlar geldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler