Taraftara koştular

Haber61.NET - Spor Servisi -Uzun bir aradan sonra evinde galip gelen Trabzonspor 2012 – 2013 sezonunda ilk defa 4 gol birden atarak  Gaziantepspor’u 4 – 1 mağlup etti. Haftalardır galibiyet hasreti çeken bordo mavili takımın taraftarları Şenol güneş’in is

Taraftara koştular

Haber61.NET - Spor Servisi -Uzun bir aradan sonra evinde galip gelen Trabzonspor 2012 – 2013 sezonunda ilk defa 4 gol birden atarak  Gaziantepspor’u 4 – 1 mağlup etti. 

Haftalardır galibiyet hasreti çeken bordo mavili takımın taraftarları Şenol güneş’in istifasının ardından teknik adamlığa getirilen Tolunay Kafkas’a tezahürat etti. Kafkas’a “ Tolunay takımı buraya getir” şeklinde atılan tezahüratlara Kafkas tepkisiz kalmadı ve tüm oyuncuları alarak taraftarlara koştu.  

Aylardır kolbastı şovu yapmayan taraftar bu maç ile ona da son verdi. Karşılaşma sonunda oyuncular ile birlikte Gol bastı oynadılar 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor