Taraftar Yumluyu istiyor

Spor Toto Süper ligin 12. Haftasında deplasmanda Beşiktaş’a 3-0 yenilen Trabzonspor’da savunma hataları ön plana çıkarken Avraam Papadapulos’un savunmada ki etkisiz performansı Taraftarların tepkisini çekti. Lig’de oynanan Gaziantepspor karşılaşması sonra

Taraftar Yumluyu istiyor

Spor Toto Süper ligin 12. Haftasında deplasmanda Beşiktaş’a 3-0 yenilen Trabzonspor’da savunma hataları ön plana çıkarken Avraam Papadapulos’un savunmada ki etkisiz performansı Taraftarların tepkisini çekti. Lig’de oynanan Gaziantepspor karşılaşması sonrası kadro dışı bırakılan Mustafa Yumlu’nun affedilmesi yönünde hem fikir olan taraftarlar Yönetimin aldığı bu kararın keyfi olduğunu dile getirerek kendi değerlerimize bir türlü sahip çıkamayan bir yönetimimiz var yabancı oyuncularla Trabzonspor ruhunu yakalamamızın mümkün olmadığını belirterek Yönetimin Mustafa ile derdi ne anlamadık neden bu futbolcu için herhangi bir açıklama yapılmıyor Mustafa’nın Papadapulos’tan daha yetenekli bir futbolcu olduğu yorumları yapılırken yönetimin ve Ersun Yanal’ın bu konuda ki tutumu merakla bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor