Taraftar uyuma takımına sahip çık!

Trabzonspor’un Süper Lig’de şampiyonluk yolunda en zor virajlarından biri olan Gaziantepspor maçı öncesi bilet satışlarına fazla ilgi gösterilmemesi üzücü olarak karşılandı. Bordo-mavililerin yarın akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda kendi sahasında karş

Taraftar uyuma takımına sahip çık!

Trabzonspor’un Süper Lig’de şampiyonluk yolunda en zor virajlarından biri olan Gaziantepspor maçı öncesi bilet satışlarına fazla ilgi gösterilmemesi üzücü olarak karşılandı.

 

Bordo-mavililerin yarın akşam Hüseyin Avni Aker Stadyumu’nda kendi sahasında karşılaşacağı maç öncesi camiada moraller hat safhada.

 

Taraftarın özellikle biletlere fazla ilgi göstermemesi üzücü olarak karşılanırken, Trabzonspor’un bu zor günlerinde yalnız bırakılmaması gerektiği ve taraftarın takıma yeteri kadar ilgiyi mali anlamda da gösterip bilet satın alması gerektiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor