Taraftar Türklere saldırdı: 4 yaralı

 Belçika'nın FC Bruge futbol takımı taraftarları, otoyoldaki park alanında 4 Türk'e küfürler ederek saldırdı. Olayda, aralarında bir de hamile kadının bulunduğu 4 kişi yaralandı. Belçika Temonde Savcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, dün gece saat

Taraftar Türklere saldırdı: 4 yaralı

 

Belçika'nın FC Bruge futbol takımı taraftarları, otoyoldaki park alanında 4 Türk'e küfürler ederek saldırdı. Olayda, aralarında bir de hamile kadının bulunduğu 4 kişi yaralandı.

 

Belçika Temonde Savcılığı tarafından yapılan açıklamaya göre, dün gece saat 20.45'te E-17 otoyolunun Kruibeke mevkisinde bir otoparka FC Bruge futbol taraftarlarını taşıyan otobüs park etti.

 

Otobüsten inen 8 genç, park yerinde yemek yiyen Türk vatandaşı 4 kişiye tükürüp, küfürler ederek saldırdı.

 

Saldırıda yaralanan ve hastaneye kaldırılan 4 kişiden birinin hamile olduğu, görgü tanıklarının, saldırıdan sonra olay yerinden ayrılan otobüsün plakasını polise verdiği bildirildi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor