Taraftar Trabzon'a destek istiyor!

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'ne yükselen ve ilk sezonunda ligde kalmayı başaran Trabzonspor Basketbol Takımı, Medical Park'ın sponsorluktan çekilmesi ile zor günler yaşıyor. Yeni sezon öncesi sponsor bulunamadığı için belirsizliğin sürdürdüğü bask

Taraftar Trabzon'a destek istiyor!

Geçtiğimiz sezon Beko Basketbol Ligi'ne yükselen ve ilk sezonunda ligde kalmayı başaran Trabzonspor Basketbol Takımı, Medical Park'ın sponsorluktan çekilmesi ile zor günler yaşıyor. Yeni sezon öncesi sponsor bulunamadığı için belirsizliğin sürdürdüğü basketbol takımına Bordo-mavili taraftarlar, destek istedi. Trabzonspor taraftarlarının sanal alemdeki en büyük buluşma adresi 'BordoMavi.Net Trabzonsporlular Birliği (BMN)' yaptığı açıklamada, hararetli geçen bir futbol şampiyonluk yarışı sebebiyle
basketbol takımının sorunlarının gölgede kaldığı ifade edildi.
Açıklamada şu görüşlere yer verildi:
"Şimdi "Trabzonsporluyum" diyenlerin destek olma zamanıdır. Hangi ligde, hangi şartlar altında mücadele ederse etsin, adı Trabzonspor olan bir takımın yalnız ve gelirsiz kalması kabullenemeyeceğimiz bir durumdur. Beko Basketbol Ligi'ne çıkışı ile en üst düzeydeki basketbol heyecanını ilk defa Karadeniz'e taşıyan kulübümüz için günlerin, hatta saatlerin kritik olduğu bir döneme girmiş bulunmaktayız. Bu durum, camiamızın tamamının dikkatini vermesi gereken çok önemli bir sorundur.
Adı Trabzonspor olan bir kulübün sponsor desteği alamaması kabul edebileceğimiz bir şey olmadığı gibi, Trabzon şehrinin ve Trabzonsporumuz'un bu konuya duyarsız kalması düşünülemez. Trabzonspor Kulübü Derneği'nin bu işe kaynak aktarması oldukça zordur. Yeni bir sponsordan beklentimiz ise zannedilenin oldukça altında bir finansal kaynaktır.
Trabzonspor Kulübü, basketbol takımı için kendi kaynaklarını kullandırtmak yerine, yeni kaynak bulunmasına yardımcı olabilir; olmalıdır. Camiamız bu kaynağı yaratacak potansiyele fazlasıyla sahiptir. Bu potansiyeli oluşturan dinamiklerin çalışmaya başlaması için ise bir kamuoyu yaratılması gerekmektedir. İşte bu noktada tüm üyelerimizin desteği şarttır! Yapılacak iş zor değil. Sadece bu konunun gündem oluşturması ve sorunu çözebilecek kişi ve kurumların dikkatinin çekilmesidir. Bu konu süratle gündeme gelmeli ve takip edilmelidir.

Trabzonsporlular ve özelinde de BMN, Trabzonspor'a destek olan zor gün dostlarını asla unutmaz! Hayde!"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor