Taraftar Tolga'yı Uğurladı

Trabzonspor’dan, Beşiktaş'a transfer olan milli kaleci Tolga Zengin, siyah-beyazlı takımın kampına katılmak için Trabzon’dan ayrılıp İstanbul’a gidişi sırasında havaalanına gelen bordo-mavili taraftarlar kaptanları için görkemli uğurlama hazırladı. Gördüğ

Taraftar Tolga'yı Uğurladı

Trabzonspor’dan, Beşiktaş'a transfer olan milli kaleci Tolga Zengin, siyah-beyazlı takımın kampına katılmak için Trabzon’dan ayrılıp İstanbul’a gidişi sırasında havaalanına gelen bordo-mavili taraftarlar kaptanları için görkemli uğurlama hazırladı. Gördüğü manzara karşısında duygulanan başaralı kalecinin yanı sıra bazı taraftarlar gözyaşlarına boğuldu.


Bugün düzenlediği basın toplantısının ardından yeni takımı Beşiktaş’ın kampına katılmak için Trabzon’dan ayrılıp İstanbul’a giden Tolga Zengin’e bordo-mavili taraftarlar gidişi sırasında görkemli bir uğurlama yaptı. Gördüğü manzara karşısında oldukça duygulanan milli kaleci gözyaşlarını tutmakta zorlanırken, kendisine uğurlamaya gelen taraftarlarla birlikte gözyaşı döktü.

FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN!

Büyük sevgi gösterisiyle karşılanan başarılı kaleci için taraftarlar “Şampiyon takımın büyük kaptanı” diye sloganlar atarken, “Elveda 2010-2011 şampiyon Trabzon’un büyük kaptanı”, “Adam gibi adam güle güle”, "Gittin mi büyük gideceksin ayrılırken bile gurur duyacak seninle, büyük gidiyor. Gurur duyuyoruz elveda büyük kaptan" yazılı pankartlarla Tolga Zengin’e moral verdiler.


Trabzonspor taraftarlarının büyük sevgi gösterdiği Tolga Zengin havaalanı giriş peronuna güçlükle gelirken bordo-mavili taraftarlarda uğurlamaya geldikleri milli kaleci ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor