Taraftar tepkisini koymalı

 Trabzonspor Ziraat kupasında evinde karşılaşdığı kardeş kulüp Urfaspor’u  yenmensin ardından konuşan Trabzonspor kaptanı Tolga Zengin maç sonunda konuştu. Haber61 derlediği konuşmasında Zengin, “ Sakatlıktan çıktık haftalardır sakatlık içerisinde çıkıp k

Taraftar tepkisini koymalı

 

Trabzonspor Ziraat kupasında evinde karşılaşdığı kardeş kulüp Urfaspor’u  yenmensin ardından konuşan Trabzonspor kaptanı Tolga Zengin maç sonunda konuştu. Haber61 derlediği konuşmasında Zengin, “ Sakatlıktan çıktık haftalardır sakatlık içerisinde çıkıp kendi evimde sahaya çıkmam beni çok sevindirdi. Urfa kalecisi bu hafta biraz talihsizdi. Kalesinde çok muhteşem goller gördü. Kaleci olarak yapacak bir şeyi yoktu. Kalecilerin kaderi bu.”dedi.

Özel bir televizyon kanalına İşler Güçler dizinde Trabzonspor aleyhinde yapılan espriye tepki gösteren  kaptan Zengin, “ benimde seyrettiğim bir dizide böyle bir tarafı incitecek espri yapmaları çok üzücü. Sonuçta biz haklı davamızın mücadelesini vermekteyiz. Buradan taraftarımıza sesleniyorum böyle durumlara tepki gösterin. İzlemeyin böyle dizileri.”şeklinde konuştu.

 

Kaynak : Haber61.net 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler